Yleinen

OBJEKTISEKSUAALI

05.02.2016, juvonep

objektiSisustusblogaaja on uskottava, jos on kaunis nainen tai lihaksikas homo. Entäs jos on vaan tylsä heteromies ja jo keski-ikäinen? Viimeisimmän designhankintani nähtyäni valehtelin kavereille saaneeni erektion! Tapio Wirkkalan uniikki sohvapöytä oli niin upea.

No, en tule tuunaamaan kenenkään kotia. Tyttäreni ilmoitti minulle, ettei halua kotinsa muistuttavan museota. Kaksikymppiselle 50-luvun vintage on kauhistus. MCM on kuitenkin se, mikä minut saa syttymään. Ei pelkästään design, vaan myös naisen tulee olla aikuinen. Nuoriso voi mennä Ikeaan sisustusostoksille ja tapaamaan toisiaan. Mulle sieltä kelpaa vaan lihapyörykät!

111wir

Tapio Wirkkalan uniikkipöytä.

, ,


2 vastausta

  1. Marjo K sanoo:

    Olen etsinyt tota pöytää joka puolelta, se on upea. Yllätys, yllätys (tai vähemmän yllätys) – hakujen kautta päädyin sivuillesi:) sinulla on järjettömän hieno koti. Jos ikinä luovut tosta pöydästä…

  2. MCM - 50 sanoo:

    Normi heteromies (eikä nainen) ei ole enää edes seksuaalisesti kiinnostava ja uskottava – ainakaan mikäli uskomme Imagea, jonka seksinumeroon kelpasi vain homo- ja lesbojutut (ja kuvan objektiseksuaali)
    Ehkä hetero voi olla sisustus-uskottava kuitenkin!
    Hups, meni vähän sivuraiteille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.