Sisustus

Keski-ikäisen heteromiehen sisustusblogi

05.02.2016, juvonep

valo

Keksin juuri, että uusinta uutta sisustamisessa on heteromiehen blogi. Ei siis tartte kuunnella Helsinki city boyta, ollakseen sisustaja. Tosin sisustan vain omaa huusholliani. Ammatiltani olen rikoskomisario ja tutkinnanjohtaja. Jo nuorena kloppina ekaa asuntoani sisustaessa, hommasin huonekalut design-liikeestä, vaikkei varaa kalliiseen juuri ollut. Ensimmäiseen perheasuntoon tuli Artekia ja Muuramea. Nuo huonekalut mulla on edelleen. No mopo karkasi käsistä eron myötä, kun muutin nykyiseen Olympiakylän asuntooni. Osituksessa käteen jääneet rahat on jo tuhlattu mm. italialaisiin 50-luvun klassikkovalaisimiin.

Itsestäni sen verran, että olen asiassa kuin asiassa friikki ja puristi. Turisti puristi munasta! Täh? Pikkupoikana hoettiin tota. Jos jatkan tämän blogin kirjoittamista, on lukijan paras totutella puolipornoon ja vallattomaan – osin sivistymättömän oloiseen – kielenkäyttöön.

Olen puristi, koska en hyväksy minkäänlaista alkuperäisen muuntelua. Minkä arkkitehti on suunnitellut, sitä ihminen ei saa muuttaa. Entisöinti ja kunnostaminen on sallittua, tuunaaminen taas perseestä. Poikkeuksena pääsiäismunat. Niitä voi tuunata. Tai pääsiäisenä tuhriä, siis munia!

 

 

, , ,


Yksi vastaus

  1. Nimetön sanoo:

    Media on luonut sisustajan homoksi. Kansa haluaa homoja telkkariin ja naistenlehtiin. Oikealta mieheltä toivottavasti saa miesnäkökulman sisustamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.