Sisustus

ROTTINKISISUSTUS

12.06.2016, juvonep

ro2

Rottingiksi (rattan) kutsutaan noin 600 eri lajia käsittävää palmusukua, jonka lajeja kasvaa trooppisissa maanosissa. Ne ovat yleensä hyvin pitkä- ja ohutvartisia, muiden puiden oksistoissa kasvavia kiipijäkasveja, jotka muodostavat jopa läpipääsemättömiä tiheikköjä. Runkoja peittävät tiheästi kasvavat piikit. Rottinkipalmujen noin 2–5 cm paksuista vartta käytetään muun muassa huonekalu- ja sisustustarviketeollisuudessa.

Kuvassa Lumikenkä mun parvekkeellani.

 

ro1

Lumikenkähän on mukava istua. Joskus/usein rottinkituoleihin laitetaan pehmusteet. Testasin istuttavuuden ilman pehmusteita. Ei jäänyt rantuja peffaan, mutta tuulisella ilmalla alhaalta tuleva viima saattaa paleltaa. Siis parvekkeella.

 

ro9

 

ro8

Villa Mairean viheriö. Rottinki erityisesti käy viherkasvien joukkoon.

 

rot2rot1

Rottinkia ja bambua.

 

rottinki10

Hei beibi anna piiska!

ro6

Rottinkikierre mustan tolpan ympärillä.

ro4

Musta metallijalka ja rottinki.

 

ro5

Aino Aallon 615:set rottingilla. Uusien rottinkien laitto tulee törkeen hintaiseksi ja alkuperäiset on yleensä katkeilleet käyttökelvottomiksi.

ro5

 

Tollanen eväskori on ollut aina muodissa. Mulla oli Golanilla, kuten kaikilla muillakin sotilastarkkailijoilla, OP-basket, jossa tarkkailuasemalle roudattiin kuvamuona ja viinit.

 

ro14

ro11

 

ro3

ro2

Poul Kjaerholmin PK-24 rottinkisena. ÄÄÄÄÄHHHHH!!! Muuten vertaapa lattiapintaa/mattoa ylimmän kuvan ja Mairean lattiaan.

ro1

ro1

 

, , , , , , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.